Seznam osebja v stalni pripravljenosti za potrebe nadzora.
Ob zaključku projekta 'BestCHEESE', ki je potekal v okviru programa Erasmus+

Projekt z naslovom "Pregled lokalnih tehnologij pridelave sira in higienskih standardov v luči EU" z akronimom BestCHEESE se je pričel v letu 2019, v letu 2022, ob zaključku projekta pa kot rezultat dela predstavljamo spletno stran, namenjeno izobraževanju zainteresirane javnosti.
V okviru strateškega partnerstva programa Erasmus+ za poklicno izobraževanje smo z nosilcem projekta, Direktoratom za kmetijstvo in gozdarstvo province Eskişehir v Turčiji, kot partnerji sodelovali Inštitut za javno zdravje v Agrigentu v Italiji, Kmetijska univerza v Nitri na Slovaškem, UL Veterinarska fakulteta iz Slovenije, Univerza v Ankari ter Direktorat za kmetijstvo in gozdarstvo province Batman v Turčiji.
Po zaključku projektnih aktivnosti sta kot rezultat dela projektne skupine zainteresirani javnosti na voljo dve brezplačni online izobraževanji, katerih vsebine so na razpolago v petih jezikih; turščini, angleščini, italijanščini, slovenščini in slovaščini. Besedilo je objavljeno na spletni strani https://www.bestcheeseeu.com/slovene/index.aspx
Po končanem izobraževanju lahko udeleženci opravijo online izpit in ob tem pridobijo potrdilo o opravljenem izpitu.
V okviru projekta smo udeleženci iz partnerskih držav izmenjali izkušnje in jih preko spletne strani podelili z vsemi zainteresiranimi. Tako so vsebine, predstavljene na spletni strani www.bestcheeseeu.com, namenjene zaposlenim, ki delajo na področju proizvodnje mleka in sira. Z inovativnim gradivom za usposabljanje, ki smo ga pripravili ob koncu projekta, zainteresirani dobijo priložnost spoznati tehnologije pridelave lokalnih sirov, kar lahko uporabijo v vsakdanjem in poklicnem življenju, pri uvajanju novih izdelkov oziroma za nadgrajevanje svojega strokovnega znanja.
Sprejem vzorcev
Vzorce sprejemamo na večih lokacij po vsej Sloveniji. Oglejte si kje vse.
Lokacija
Gerbičeva 60
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Dežurni veterinar
Nujna veterinarska pomoč za pse in mačke in telefonska številka stalne pripravljenosti.
Knjižnica
Bogat izbor domače in tuje strokovne literature s področja veterinarske medicine in drugih ved.
Main navigation
-
Izobraževanje
- Informativni dan
- Zakaj postati veterinar?
- Dodiplomski študij
- Podiplomski študij
- Pripravništvo
- Poletna šola Biovarnost
- Permanentno izobraževanje
- Strokovno izpopolnjevanje
- Mednarodna dejavnost
- Mednarodna dejavnost - Tuji študentje
- Po kreativni poti do znanja
- Tutorstvo
- Obštudijske dejavnosti
- Karierni centri UL
- Alumni
- Študentske organizacije in društva
- Kakovost študija
- Klinike
- Diagnostika
- Dobrobit
- NVI
- Raziskovanje
- O nas
- Hub