Območne enote NVI

Območne enote NVI

Regionalne enote Nacionalnega veterinarskega inštituta, kjer opravljajo strokovno, operativno in razvojno dejavnost.

Enota Nova Gorica

Regionalna enota Nacionalnega veterinarskega inštituta v Novi Gorici pokriva celotno področje Primorske ter del Idrijsko-Cerkljanskega območja in Notranjske, kar vključuje kar 23 občin. Sedež enote je v Novi Gorici, izpostave pa so še v Sežani in Kopru.

Preberi več

Enota Ljubljana

Na NVI enota Ljubljana izvajamo raztelesbe živali in dodatne diagnostične preiskave.

Preberi več

Enota Kranj

Enota Kranj je regionalna enota Nacionalnega veterinarskega inštituta, ki opravlja strokovno, operativno in razvojno dejavnost, kar vključuje mikrobiološke in kemijske preiskav živil in mleka, mikrobiološke preiskave vode, parazitološke preiskave iztrebkov ter diagnostiko živalskih kužnih bolezni, vzorčenje živil in krme na terenu ter dejavnost na področju zdravstvenega varstva čebel.

Preberi več

Enota Novo Mesto

Enota Novo mesto opravlja strokovno, operativno in razvojno dejavnost na področju diagnostike živalskih kužnih bolezni in zdravstvenega varstva domačih živali in čebel ter operativno in diagnostično dejavnost na področju higiene živil. V to so vključene mikrobiološke preiskave kliničnega materiala, živil in surovin za živila, krmil, brisov in vode, parazitološke preiskave domačih in divjih živali ter serološke preiskave.

Preberi več

Enota Maribor

Enota Maribor opravlja strokovno, operativno in razvojno dejavnost na področju diagnostike živalskih kužnih bolezni in zdravstvenega varstva domačih živali in čebel ter operativno in diagnostično dejavnost na področju higiene živil. V to so vključene mikrobiološke preiskave kliničnega materiala, živil in surovin za živila, krmil, brisov in vode, parazitološke preiskave domačih in divjih živali ter serološke preiskave.

Preberi več

Enota Murska Sobota

Enota Murska Sobota opravlja strokovno, operativno in razvojno dejavnost na področju diagnostike živalskih kužnih bolezni in zdravstvenega varstva domačih živali, divjadi, rib in čebel ter operativno in diagnostično dejavnost na področju higiene živil.

Preberi več

Enota Celje

Enota Celje opravlja strokovno, operativno in razvojno dejavnost na področju diagnostike živalskih kužnih bolezni in zdravstvenega varstva domačih živali, divjadi, rib in čebel ter operativno in diagnostično dejavnost na področju higiene živil.

Preberi več