Subscribe to our service announcements and helpful tips.
Projekt Erasmus+ Food Improv'iders

Veterinarska fakulteta je pridobila projekt Erasmus+ Food Improv'iders 2020-1-FR01-KA204-080640.
Veseli smo, da bomo v okviru programa Erasmus+ sodelovali pri novem 3-letnem projektu v skupni vrednosti 382 730 €. Projekt, ki smo ga poimenovali Food Improv'iders bo potekal pod nosilstvom Nacionalnega združenja prehrambenih pridelovalcev ANIA (Francija), kot partnerji pa bomo sodelovali Univerza v Parmi (Italija), Univerza Eszterházy Károly Catholic University (Madžarska), Fundacija Juana de Vega (Španija), Europrojekt (Bolgarija) in Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani skupaj z Zdravstveno fakulteto UL.
Vodja projekta za Slovenijo je doc. dr. Urška Jamnikar Ciglenečki z Inštituta za varno hrano, krmo in okolje Veterinarske fakultete UL. Koordinacijo na Zdravstveni fakulteti UL bo vodila doc. dr. Mojca Jevšnik. Projekt bo potekal 36 mesecev, od septembra 2020 do avgusta 2023.
Cilj projekta je oblikovanje učnih gradiv, ki bodo prispevala k vključevanju proizvajalcev v inovativne modele prehranske verige ter boljšemu razumevanju potreb in pričakovanj potrošnikov.
Location
Gerbičeva 60
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Sample Reception
Samples are received at several locations throughout Slovenia. See where.
The veterinarian on duty
Emergency veterinary assistance for dogs and cats and a telephone number of constant readiness.
Library
A wide selection of domestic and foreign professional literature in the field of veterinary medicine and other sciences.
Main navigation
-
Education
- Informativni dan
- Why to become a veterinarian?
- Undergraduate Studies
- Postgraduate studies
- Pripravništvo
- Summer Schools
- Continuous education
- Professional Development
- International Activity
- Mednarodna dejavnost - Tuji študentje
- The Path to Creative Knowledge
- Tutoring
- Extracurricular Activities
- Career Centres
- Alumni
- Student organizations and societies
- Quality Assurance
- Clinics
- Diagnostics
- Dobrobit
- NVI
- Research
- About us
- Hub